Νέα έκδοση OS: την πάτησες;

Συνηθίζουν όλα τα OS να βγάζουν νέες εκδόσεις για να προσθέσουν νέα χαρακτηριστικά αλλά και να διορθώσουν παλιότερα και να καλύψουν τυχόν τρύπες.

Στα κινητά βέβαια η νέα έκδοση κάθε λειτουργικού συνηθίζεται να κυκλοφορεί μία φορά το χρόνο κάθε χρόνο. Το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις όμως είναι ότι οι υποστηριζόμενες συσκευές είναι πολύ λίγες και σίγουρα οι καινούργιες που κυκλοφορούν, ενώ αν κάποιος θέλει να βάλει έστω και σπασμένη τη νέα έκδοση του λειτουργικού τότε ή θα πρέπει να ξεκλειδώσει τη συσκευή του ή απλά δεν θα μπορεί.

Το μεγαλύτερο θέμα όμως δεν είναι τόσο αυτό, αλλά το γεγονός ότι σχεδόν κάθε νέα έκδοση που κυκλοφορεί, ανεξαίρετου λειτουργικού σίγουρα έχει πολλά προβλήματα (ασθένειες) τα οποία διορθώνονται με πρόσθετα patches. Εμένα κάθε φορά μου δημιουργείται το εξής ερώτημα: τμήμα ελέγχου δεν υπάρχει; Ναι πρέπει η κάθε εταιρία να προλάβει τις εξελίξεις αλλά ουσιαστικά είναι σαν να μας προσφέρουν ένα προβληματικό, μισό προϊόν.

Όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κινητά και τα λειτουργικά λίγο περισσότερο ποτέ ή σχεδόν ποτέ δεν εγκαθιστούμε απευθείας μόλις βγει την νέα έκδοση του λειτουργικού γιατί ξέρουμε ότι θα έχουμε προβλήματα. Το πιο πρόσφατο είναι το Android Oreo το οποίο ότι έχει κυκλοφορήσει και ήδη στα Pixels εμφανίζονται reboots.

Η γενικά βαθμολογία
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *